top of page
Tigermom_red_no background_LOGO.png

Kokkeelev

 

Vi søger en nysgerrig og passioneret kokkeelev, der er interesseret i at udvide deres uddannelsesrammer med erfaring indenfor det asiatiske køkken

Elevens arbejdsopgaver

Du kommer til at arbejde sammen med vores chef de partie’er med alt hvad der er med mise en place og service, såsom at skære kød, fisk og skaldyr ud, modtage og håndtere varer, følge vores egenkontrol-program, temperaturkontrol, rengøring og vedligeholdelse af køkkenet. Du vil arbejde sammen med vores souschef og køkkenchef med målet om at passe din egen køkkensektion.

 

Forventninger til en ny elev

Vi forventer, at du ankommer til tiden, at du er villig til at lære, tager ansvar for dit arbejde, er ambitiøs, og har interesse for asiatiske teknikker og krydderier. 
Vi taler både engelsk og dansk, og da vores køkkenchefer er udlændinge, er engelsk det første sprog i køkkenet, så det er et krav, at du kan tale engelsk.

 

Hvilke forventninger kan eleven have til arbejdspladsen?

Du vil være en del af vores lille team og være lige så vigtig som dine kolleger. Du lærer nye teknikker og asiatiske basisretter fra bunden samt brugen af chillier og krydderier. Vi er her for at støtte dig i din udvikling.

 

Anden relevant information

  • Vores nuværende åbningstider er middag Torsdag – Lørdag, hvilket betyder at du vil arbejde 3-4 dage/uge, og dette svarer til 37 timer/uge (arbejdstider kan ændres).

  • Tigermom er godkendt for elever som har valgt kok som speciale.

  • Eleven kan tage halvdelen af uddannelsestiden hos os, og den anden halvdel i en anden virksomhed, der er godkendt til at forestå fuld oplæring.

bottom of page